Gå til hovedinnhold

Om oss

Aer Faber ble etablert i 2002 og er en samarbeidspartner og leverandør til ventilasjonsbransjen.
Vi produserer og leverer kanaler, rustfrie hetter, rister, overganger, lydfeller og spiro. I tillegg har vi et stort lager med et komplett utvalg av bend, fittings og lufttekniske produkter.

Vi tror at kvalitet, god service, høy tilgjengelighet og rask levering betyr noe for kundene våre. Vi holder det vi lover!

Aer Faber har i dag 23 dyktige medarbeidere som er klare for å hjelpe deg som kunde! Vi leverer til hele Østfold, Oslo-regionen, samt store deler av Sør Norge.

Vi holder til i trivelige lokaler i Spydeberg, og med en moderne maskinpark produserer vi sirkulære og rektangulære kanaler og deler. 

På verkstedet har vi mye fagkunnskap og erfaring i blikkenslagerfaget. Våre dyktige medarbeidere produserer rektangulære kanaler, rustfrie hetter, rister, overganger, lydfeller, spiro og mye mer til ventilasjonsbransjen.

Med et velfylt lager har vi god tilgang fittings. Vi lagerfører alle dimensjoner mellom Ø80 – Ø1250. I tillegg lagerfører vi mye luftteknisk utstyr som spjeld, ventiler, lydfeller, isolasjon og mye mer.

Butikken har et bredt utvalg av verktøy til blikkenslagere og montering av ventilasjon. 
Vi leverer arbeidsklær og verneutstyr, og med egen varmepresse trykker vi logo på klær så kundene våre kan gå ut døren med rett logo og profil.

Ta kontakt med oss i dag, for en uforpliktende samtale om hva vi i Aer Faber kan hjelpe din bedrift med!